In de moderne zakelijke omgeving draait alles om het begrijpen van gegevens en het verkrijgen van waardevolle inzichten. Wij hebben samengewerkt met onze gewaardeerde klant, architecten bureau MVRDV, om hen te ondersteunen bij het realiseren van deze doelstelling. We hebben krachtige Power BI-rapportages gecreëerd, welke MVRDV heeft geholpen om diepgaande inzichten te verkrijgen en volledige controle te krijgen over hun data. Voornamelijk de data uit IonBIZ.

Kracht van Data Integratie:

Hoewel IonBIZ (Visma – IonProjects) de kern is van MVRDV’s gegevensbronnen, hebben we ook andere data bronnen zoals Exact en NMBRS geïntegreerd in de Power BI rapportages. Deze integratie stelt MVRDV in staat om een alomvattend beeld te krijgen van hun activiteiten en prestaties. Zo zijn ze geen tijd meer kwijt om handmatig data vanuit verschillende systemen te halen en hieruit hun analyses te maken.

Concrete inzichten die het verschil maken

Het nieuwe dashboard heeft MVRDV geholpen om een reeks essentiële inzichten te verkrijgen, waaronder:

  • Ongeldige timesheets en verlof: Dankzij ons dashboard kan MVRDV ongeldige timesheets en dubbele verlofaanvragen nauwlettend volgen, wat helpt bij het voorkomen van onterechte overuren.
  • Nauwkeurige omzetberekening: Een juiste omzetberekening is van essentieel belang voor zakelijk succes. Ons dashboard maakt het mogelijk om omzetgegevens uit Exact te halen en deze te combineren met kosteninformatie uit IonBIZ, waardoor MVRDV nu nauwkeurige projectresultaten kan volgen.
  • Specifieke KPI’s en debiteurenoverzicht: Door specifieke KPI’s te volgen, zoals het aantal maanden omzet in debiteuren, kan MVRDV hun cashflow beheren en klantrelaties versterken.
  • Diepgaande productiviteitsanalyses: Het dashboard biedt MVRDV de mogelijkheid om productiviteitspercentages per studio, per medewerker en per maand te analyseren, wat hen in staat stelt om gerichte verbeteringen door te voeren en hun team optimaal te benutten.

De samenwerking die resultaten oplevert

De weg naar datagestuurde succes voor MVRDV is het resultaat van nauwe samenwerking met WegMetExcel. Onze diepgaande expertise in Power BI en gegevensanalyse heeft MVRDV geholpen om hun gegevensbronnen te combineren en waardevolle inzichten te genereren.

Door slimme rapportages en diepgaande analyses mogelijk te maken, heeft WegMetExcel MVRDV geholpen om niet alleen weloverwogen beslissingen te nemen, maar ook om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Dit succesverhaal benadrukt de kracht van technologie en samenwerking bij het realiseren van tastbare zakelijke verbeteringen.

Je werkt met IonBIZ en je wil een topdashboard voor je bedrijf?

WegMetExcel staat klaar om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we jouw gegevensbronnen kunnen integreren en waardevolle inzichten kunnen genereren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het optimaliseren van je bedrijfsprestaties!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *